ANAMURLU YARALI POLİS TERÖRÜ LANETLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMURLU YARALI POLİS TERÖRÜ LANETLEDİ


 

İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısında yaralanan Anamurlu polis memuru Ahmet Bulut, yayınladığı video ile “Biz ölmedik, buradayız, dimdik ayaktayız. Terörü lanetliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Türkiye’yi yasa boğan İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında Anamurlu polis memuru Ahmet Bulut’un da yaralandığı ortaya çıktı. Mersin’in Anamur ilçesi Karalarbahşiş Mahallesi sakinlerinden olan yaralı polis memuru Bulut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, gazi polis Ahmet Bulut'un babası İsmet Bulut ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gazi Polis Ahmet Bulut da, hastanedeki yatağından kısa bir video çekerek hemşerilerine selam gönderdi. Videoda Gazi Bulut, “Biz ölmedik, buradayız, dimdik ayaktayız. Terörü lanetliyoruz. Bombada gelse, depremde olsa yıkılmadık ayaktayız. Terörün her türlüsüne kahrediyoruz ve aslanlar gibi dimdik ayaktayız” dedi.

BELEDİYEDEN TERÖR TEPKİSİ
Öte yandan Anamur Belediyesi önünde tüm belediye personelinin katılımı ile şehitler için Saygı Duruşu’nda bulunularak, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Belediye Başkanı Mehmet Türe de saldırıyı kınayarak, “Yine ülkemiz hain terör örgütlerinin hedefinde yer almış İstanbul'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda 38 vatan evladı şehit olmuş, 160’a yakın vatandaşımız yaralanmıştır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlet, Türk milleti güçlü bir millettir. Sınırları kanla çizilmiş, şehit kanıyla sulanarak vatan yapılmış bu toprakları bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir.
Polisimize, askerimize yada vatandaşımıza yönelik her tür saldırı bu milletin birlik ve beraberliğe olan inancını daha da körüklemektedir. Ülkemiz için bu hainlerin karşısında kanımızın son damlasına kadar durmaya yeminliyiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA