“20 AYDA 24. PATLAMA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“20 AYDA 24. PATLAMA”


 

İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını kınayan KESK dönem sözcüsü Hazar, son 20 ayda 24 patlamanın meydana geldiğini ve yüzlerce vatandaşın yaşamını yitirdiğini söyledi.

SONER AYDIN

Mersin’de KESK Şubeler platformu, Cumartesi günü İstanbul’da meydanda gelen terör saldırısını ve ardından dün Mersin’de yaşanan gözaltıları kınadı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen açıklamaya platform bileşeni çok sayıda emek örgütü temsilcisi destek verdi. Platform adına açıklama yapan dönem sözcüsü Kenan Hazar, 5 Haziran 2015’ten bugüne 24 patlama yaşandığını, bir patlamanın acısı geçemeden diğerinin yaşandığını belirtti. 

“BOMBALARA ALIŞMAYACAĞIZ”
Ankara’da 10 Ekim’de yaşanan katliamının anmasının yapıldığı günde, İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısını kınayıp lanetlediklerini dile getiren Hazar, “Bombalara alışmayacağız. İnsanlara yardım etmek için doktor olmak isteyen Berkay’ın hayallerini öldüren bu katliamı düzenine boyun eğmeyi red ediyoruz. ‘Ben istemiyorum oğlum şehit olsun, oğlum katledildi’ diyen Berkay’ın babasının sesine sesimizi katıyoruz. 23 yaşındaki polis babasının ‘oğlumun ne günahı vardı’ sesine feryadına sesimizi katıyoruz. Hayallerimizi ve hayatlarımızı öldürmenize bu ülkeyi kan gölüne döndürmenize kaosu yaratanların ülkeyi yönetmesine izin vermeyeceğiz. Unutmayın ki ölümlere karşı yaşamı hep savunmaya devam edeceğiz. Savaşa karşı hep barışı savunmaya devam edeceğiz” dedi.
Mersin’de aralarında KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Mustafa Özbay’ın da olduğu KESK üyelerinin gözaltına alındığı bilgisini veren Hazar, gözaltına alınanların bir an önce serbest bırakılmasını istedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA