YÖNETİM YİNE SALDIRDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM YİNE SALDIRDI!


 

Mersin İdman Yurdu sportif açıdan ok kötü bir dönem geçirirken yönetim, eski başkanlar, bazı taraftarlar ve basın mensuplarına yüklendi. Miting gibi bir açıklama yapan Asbaşkan Karak, eski başkanlar Çalışkan ve Kahramanlı hakkında savcılığa gideceklerini açıkladı.

ALİ ŞANLI

Geçen sene Süper Lig’den, TFF 1. Lig’e düşen ve bu yılda iyi bir gidişat sergilemeyen Merin idman Yurdu’nda sular durulmuyor.

Maçtan bir gün önce Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda miting gibi bir basın açıklaması yapan Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Mahmut Karak’a çok sayıda taraftar ve kulüp çalışanları da destek verdi. Taraftarlar ellerinde taşıdıkları eski başkanlar Ali Kahramanlı ve Hüseyin Çalışkan ile bazı gazetecileri hedef alan alan pankart ve dövizler taşıdı.

ESKİ BAŞKANLARA AĞIR SUÇLAMA

Mersin basınını gerçekleri tam olarak kamuoyuna yansıtmamakla suçlayan Karak, “Yaptığımız çalışmalar şimdi birilerini rahatsız ediyor” dedi.

Eski başkanlardan Hüseyin Çalışkan tarafından, önceki başkan Ali Kahramanlı dönemine ilişkin başlatılan bir dava dosyası olduğunu hatırlatan Karak, “Yani kulübün bu kadar borç batağına sürüklenmesine neden olan kişilerle, daha sonra yönetime gelen kişiler arasında devam eden bir savaş vardı. Ama bakıyoruz, savaşan bu iki taraf, ne oldu da şimdi bir araya geldi anlamış değiliz. Biz bu dosyanın takipçisiyiz. 8 aydan bu yana devam eden dava bu. Kulüp nasıl, neden soyuldu? Neden bu kadar borç batağına sürüklendi? Bu dava bunları ortaya çıkaracak" diye konuştu.

İki eski başkanın, o dosyanın kapanması için ittifak halinde olduğunu ileri süren Karak, “Kulübün temizlenmesi, evraklarının kulüpte olması lazım. Ama maalesef kulübün bizden önceki hiçbir evrakı bizde yok, hepsi savcılıkta. Şimdi bizi suçlayanlar, Mersin İdman Yurdu'nu dizayn etmeye çalışıyorlar. Eski yönetimlerle ilgili yeni bir dosya hazırladık ve savcılığa giderek dava açacağız. Burada tespit edilen çok ağır suçlar var. Ortaya çıkan tabloda maalesef bu kadar hukuksuzluğu, suç unsurunu bizler de beklemiyorduk. Rapor doğrultusunda gerekli girişimlerde bulunacağımızdan ve yasal yollara ivedilikle başvuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“TRANSFER TAHTASINI AÇACAK”

Mersin'in en büyük marka değerinin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini vurgulayan Karak, “Keşke 4 milyon lira ödenerek açılabilecek transfer tahtamız, şu anki fahiş rakamlar haline gelmeden güç birliği yapsaydınız da bu kulüp fazladan ödeme yapmak zorunda kalmasaydı. Ama içiniz rahat olsun bu yönetim transfer tahtasını açacak. Mersin İdman Yurdu'nu artık kişilerin inisiyatifine ya da insafına bırakmadan kendi ayakları üzerine durabilecek bir hale getireceğiz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA