ZİRVEYE BİR ADIM DAHA… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEYE BİR ADIM DAHA…


 

Tarsus’un beraber kaldığı yeşil sahalarda Silifke, Ceyhanspor’u yenerek zirve takibini sürdürdü. Toroslar ise deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak üst sıralardan kopmadı.

ALİ ŞANLI

Mersin’de futbolun nabzını sizler için tutmaya devam ediyoruz. Heyecan dolu bir hafta geride kalırken, amatör liglerdeki Mersin takımları zorlu maçlarda aldıkları puanlar ile yüzümüzü güldürdü.

TİY TAKILDI

3. Lig 3. Grubun 16. haftasında Bursa’da Orhangazispor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Orhangazi İlçe Stadı’nda oynan maçın ilk bölümünde ev sahibi ekip Tarsus kalesinde etkili oldu. Bu bölümde Tarsus kalecisi Yaşar, başarılı kurtarışlarla, Orhangazi’nin ataklarında ‘gol’ bulmasını engelledi.

Özellikle 20. dakikadan sonra oyunda dengeyi bulan Tarsus, Kubilay’la pozisyonlar bulsa da sonuca gidemedi. İlk yarı golsüz sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla başladı. Oyunun 65. dakikasında Orhangazi’den Ceyhun, rakibine yaptığı hareket neticesinde kırmızı kartla oyu dışında kaldı. Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirmek isteyen Tarsus, son bölümde rakip kalede ardı ardına ataklar geliştirdi. Fakat her iki takımda skor tabelasını değiştirecek gol bulamayınca maç golsüz sona erdi: 0-0

 ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta 11. Hafta oynanan karşılaşmalara sona erdi. Silifke Belediyespor Ceyhanspor’u yenerek Lider Osmaniyespor ile puan farkını korudu.

Silifke’de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Silifke Belediyespor gol yollarında beceriksiz olunca maçın başında yakalanan gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Dakikalar ilerledikçe gol gecikince Silifke temsilcisi panik yapmaya başladı.

İlk yarı gol atamayı beceremeyen her iki takımda soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıda ilk yarı olduğu gibi Silifke ekibinin üstünlüğünde geçti. Oyunun kontrolünü elinde tutan, oyunun temposunu belirleyen Silifke aradığı,çok istediği gol ile 69.dakikada tanıştı. Son haftların etkili oyuncusu Bünyamin Kılınç güzel bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Silifke Belediyespor attığı bu gol ile zirve yarışında ne kadar ısrarlı olduğunu gösterdi. Silifke Belediyespor puanını 22’ye çıkartarak Lider Osmaniyespor ile 4 puanlık farkı korumuş oldu.

 

TOROSLAR “BENDE VARIM” DEDİ

Toroslar Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde tarih yazmaya devam ediyor. Genç oyuncular ve az maliyet ile kurulan Toroslar Belediyespor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak üst sıralardan kopmadı. Toroslar genç kadrosu ile 20 puan toplayarak 4. Sıraya oturdu.

BAY GEÇTİ

Geçen hafta olaylı Adana Belediyespor maçından sonra büyük hayal kırıklığına uğrayan MESKİ Belediyespor ise bu haftayı BAY geçti. Ancak MESKİ’nin lider Osmaniyespor ile puan farkı 9 oldu. Şampiyonluk umudu iyice azalan ve en az 4 oyuncusu disiplin kurulana sevk edilen MESKİ, bu hafta ligin en zayıf ekibi Körfez İskenderunspor’a konuk olacak. Bu maçın ardından Ligde devre arası olacak. Devre arasında ise Meski Belediyespor’da büyük değişim olacağı kulislerde en çok konuşulan konu olarak dikkat çekiyor


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA