“ÜLKE KİN VE NEFRETLE YÖNETİLEMEZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÜLKE KİN VE NEFRETLE YÖNETİLEMEZ”


 

CHP Milletvekili Atıcı, Tarsus, Mut, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çeşitli ziyaretler yaparak "Türkiye’nin kin ve nefretle yönetilemeyeceğini” anlattı.

Tarsus’un Bağlar, Yeni Mahalle ve Gaziler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, AKP’nin Başkanlık hevesiyle ülkeyi kin ve nefretle yönettiğini ve felakete sürüklediğini belirtti. Mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek mahallelinin sorunları hakkında bilgi alan Aytuğ Atıcı, AKP hükümetinin vatandaşını düşünmeyerek kişisel hırslarla hareket ettiğini ve ülkeyi adım adım ekonomik krize sürüklediğini ifade etti. Aytuğ Atıcı, Türk Lirasının Dolar karşısında gün geçtikçe erimesinin başta esnaflar olmak üzere Dolar ile borçlanan vatandaşların belini büktüğünü belirtti.

 

“BAŞKANLIK SİSTEMİ UĞRUNA KOSKOCA ÜLKEYİ GÖZLERİNİ KIRPMADAN FELAKETE SÜRÜKLÜYORLAR”

Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mut ilçesinde kahvehaneleri ve sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Vatandaşların büyük bir çoğunluğunun başkanlık sistemini sorması üzerine Atıcı, özellikle ülkeyi yönetme sorumluluğu taşıyanların kişisel hırslarını aklın ve mantığın önüne geçirmemesi gerektiğini belirterek; “Başkanlık sistemi uğruna koskoca ülkeyi gözlerini kırpmadan felakete sürüklüyorlar. Hükümet, başta olağanüstü hal hukuksuzlukları olmak üzere tüm yanlışlarından acilen dönmeli ve kanun hükmünde kararnamelerle darbe yapılan milli iradenin temsiliyeti derhal Milletin Meclisi’ne iade edilmelidir.” dedi.

Ziyaretlerine Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde devam eden Aytuğ Atıcı vatandaşlara seslenerek; “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, partilerin ve kişilerin bir kenara bırakılarak Türkiye’yi birinci sıraya koymamız gerekir. Geçmişte herhangi partiye oy vermiş olabilirsiniz ancak bugün memlekete sahip çıkma zamanıdır. Ülkenin kaderini bir tek kişiye teslim etmemek gerekir.” dedi.

Aytuğ Atıcı, gerçekleştirdiği ziyaretler ve sohbetler sonrasında geçmişte MHP'ye veya AKP'ye oy vermesine rağmen çok sayıda vatandaşın başkanlık sistemine 'hayır' dediğine şahit olduğunu belirtti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA