AVRUPA NEYİNİZE!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVRUPA NEYİNİZE!...


 

Milyonca liralık bütçe ve önemli transferlerle lige başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Avrupa’da oynadığı 5 karşılaşmada sıfır çekti!

Euroleague Kadınlar A Grubu’nun 5. maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor, evinde ağırladığı CMB Cargo Uni Györ takımına 74-65 mağlup oldu. Bu sonuçla Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da grupta oynadığı 5 maçtan da sahadan mağlup ayrılmış oldu.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi CMB Cargo Uni Györ, ilk periyotu bulduğu sayılarla 24-19 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren ve çıktığı hücumlardan eli boş dönmeyen deplasman ekibi, devreye 45-36 önde girdi. Maçın 3. periyotu ise her iki takım açısından iyi geçmedi. Bu periyotta her iki takımda çok az sayı üretirken, bu periyotu da CMB Cargo Uni Györ, 60-45 önde tamamladı. Maçın son periyotunda ise ev sahibi ekip biraz toparlansa da maçı 74-65 CMB Cargo Uni Györ takımı kazandı. Bu sonuçla birlikte Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da 5'de sıfır yapmış oldu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA