Çare olamadılar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çare olamadılar!


 

Bir yılda göreve gelen 3 ayrı başkanın dertlere çare olamadığı Mersin İdman Yurdu, kan kaybetmeye devam ediyor! Haftaya evinde Giresunspor’u ağırlayacak olan takım, kadro yetersizliği nedeniyle zor günler geçiriyor.

ALİ ŞANLI

Süper Lige 30 yıl aradan sonra çıkan ve 2 sezon oynadıktan sonra 1.lige düşen ardından 1 yıl içinde tekrar Süper Lige çıkarak büyük iş yapan Mersin İdman Yurdu, eski günlerini mumla arıyor. Geçen sezon Süper Lig’e veda ederek TFF 1. Lige MİY, zor günler geçiriyor.

Bir yıl içinde 2 kongresi iptal olan yine bir yıl içinde Ali Kahramanlı, Hüseyin Çalışkan ve Ali Tekin olmak üzere 3 ayrı başkanla yola çıkan Mersin İdman Yurdu bir türlü düzlüğe çıkamıyor. Yaklaşık 100 milyon TL civarında borcu olan, transfer tahtası kapalı olan Kırmızı Lacivertliler, 20 gün sonra açılacak olan 2’inci transfer döneminde transfer yapmaması durumunda bir alt lige düşecek en büyük aday olarak görünüyor.

Mersin idman Yurdu, ligde oynadığı 13 maçtan 2 galibiyet, 3’de beraberlik alırken, 3 puanının silinmesinden dolayı 6 puanla 18. sırada yer alıyor.

“KADRO SIKINTISI VAR”

Öte yandan ligin 14’üncü haftasında evinde Giresunspor ile karşılaşacak takımda, karşılaşma öncesi cezalı oyuncuların olması teknik ekibi zor duruma soktu. Transfer tahtası kapalı olduğu için sınırlı bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Mersin İdman Yurdu’nda defansta görev yapan genç oyuncu Gökhan ve Forvet hattında oynayan yetenekli futbolcu Tolga görmüş oldukları karttan dolayı Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik adam Yusuf Şimşek’in bu oyuncuların yerini doldurmak için kara kara düşündüğü, yetersiz olan kadronun 2 oyuncunun aynı anda cezalı olmasından dolayı iyice zayıfladığını yakın çevresine söylediği öğrenildi.

Yusuf Şimşek önceki gün idmanda yaptığı açıklamada ise bazı oyuncuların performansını beğenmediğini söyleyerek, yol ayrımına gidebileceklerinin sinyalini verdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA