Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesi Ödüllendirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesi Ödüllendirildi


 

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun her kesimini bir araya getirmeyi hedef edinen Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi projesi, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Shining Star Awards 2016 - Eğlence Ödülleri Yarışması’nda ödüllendirildi.

Mersin Üniversitesi, Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından imzalanan protokol ile hayata geçirilen proje, yarışma kategorileri arasında yer alan ‘Yılın Spor Etkinliği’ alanında Türkiye 1’incisi olarak ödül almaya hak kazandı.

İstanbul‘da gerçekleştirilen ödül törenine; Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Proje Koordinatörü Soner Yurttaş katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA