MERSİNLİ EMEKÇİLER KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ EMEKÇİLER KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU


 

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, Mersin milletvekillerinin de katılımı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir görüşme gerçekleştirdi.

SONER AYDIN

Görüşmede açığa alınan üyelerin durumu ile CHP’nin Mersin ve Adana mitingleri ele alındı.
Görüşmenin içeriği hakkında bilgi veren Platform sözcüsü ve SES Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, CHP liderinin açığa alınan 56 KESK’li ile ilgili çalışma yapacağını söyledi. CHP liderinin kendilerine açığa alınan eğitimcilerle ilgili bir komisyon kurulduğu bilgisini verdiğini aktaran Bozkurt, “Genel başkan olarak Mersin Valisini arayarak durumumuzla ilgili bilgi almasını istedik ve 4 milletvekilinin de valiyi ziyaret ederek bu konuda çaba göstermesini talep ettik. Kendileri uygun gördü. Biz işten atılan ve açığa alınan arkadaşlarımızın işlerine dönmesi için meşru mücadelemizin yanında bu tür görüşmeleri de geliştiriyoruz. Öte yandan 3 Aralık’ta Adana’da yapılacak mitinge KESK şubeler platformu olarak katılacağımızı söyledik ve bizim de 10 Aralık’ta yapacağımız bölge mitingimize CHP örgütünün katılması için talepte bulunduk” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA