GELECEĞİN AŞÇILARI İÇİN ÖNEMLİ İMZA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN AŞÇILARI İÇİN ÖNEMLİ İMZA!


 

Toros Üniversitesi ile Wo-Wo Brasserıe ve Artıca Caterıng İşbirliği protokolü imzaladı

Toros Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde bulunan, Aşçılık Programına kayıtlı öğrencilere ders programındaki derslerin, uygulamaların ve stajların Wo-Wo Brasserie ve Artika Catering bünyesinde yapılması adına işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Merkezi

Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü yemekhanesinde düzenlenen imza törenine Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Wo-Wo Brasserie ve Artica Catering işvereni Mehmet Deniz Örener’in yanı sıra Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, MYO Müdürü Prof. Dr. Servet Özgür, Otel, Lokanta, İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Kayran ile aşçılık öğrencileri katıldı. 

“NİTELİKLİ ELEMAN AÇIĞINI KAPATIYORUZ”
İmza töreni sonrası konuşan Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir,  hizmet sektörünün belli bir düzeye gelmesi gerektiğini ve çok önemli lokomotif bir sektör olduğunu belirterek “Özellikle Mersin gibi gelişmiş bir kentte bu sektör mutlaka nitelik taşıması gerekiyor. Özel sektörün hep söylediği “nitelikli eleman bulamıyoruz” şikâyetine çözüm olarak bu işbirliği ile nitelikli eleman yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

“ÖĞRENCİLERİ BAŞARILI BULDUM”
Wo-Wo Brasserie ve Artica Catering  işvereni Mehmet Deniz Örener  ise yapılan işbirliğinden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, öğrencileri başarılı bulduğunu belirtti. Örener, “Toros Üniversitesi’nin insan kaynakları konusunda bize ve Mersin’e verdiği desteğin sonuna kadar devam etmesini temenni ediyorum ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“TEORİYİ VE PRATİĞİ BİRLEŞTİRİYORUZ”
Toros Üniversitesi’nin vizyonunun sektörle işbirliği içerisinde çalışmalar yaparak öğrencileri yetiştirip mezun olunca deneyim sorununu ortadan kaldırmak olduğunu belirterek sözlerine başlayan Otel, Lokanta, İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Mehmet Fatih Kayran, Wo-Wo Brasserie ve Artica Catering firması ile bir protokol gerçekleştirdiklerini ve bu protokol ile birlikte uygulama eğitimleri sayesinde teori ile pratiği birleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA