MAGANDA KURŞUNU CAN ALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAGANDA KURŞUNU CAN ALDI!


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde, evinin önünde rastgele silah sıkan gençleri uyaran kişi ile gençler arasında yaşanan tartışmada bir kadın, silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Tarsus Fahrettin Paşa Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Fahrettin Paşa Mahallesi'nde iş yerinin önünde kurusıkı silah ile ateş eden bir kişiyi uyaran iş yeri sahibi C. Buluş ile genç arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma ilk önce vatandaşların araya girmesiyle yatışırken, silah sıkan genç olayı hazmedemeyerek durumu arkadaşlarına ve yakınlarına haber verdi. Bir süre sonra C. Buluş’un evinin yanına gelen grup taşkınlık yapmaya başladı. Bu esnada grup içinden ateşlenen silah, C. Buluş’un eşi Hatice Buluş'a (55) isabet etti. Ağır yaralanan Hatice Buluş kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra polisin, Fahrettin Paşa Mahallesi'nde birçok adrese baskın yaparak çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA