"ŞİDDETİ ASLA KABULLENMEYİN!" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"ŞİDDETİ ASLA KABULLENMEYİN!"


 

Akdeniz Belediyesi Kadın Müdürlüğü’nün düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılan Mersin Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Burcu D. Gürler; şiddete uğrayan kadınlara, şiddeti asla kabullenmeyip buna karşı kararlı durmaları gerektiğinin altını çizdi, affetmenin bir sonu olmadığı

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Kadın Müdürlüğü'nün, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamındaki etkinlikleri devam ediyor. Belediye konferans salonunda hukukçu ve uzmanların katıldığı toplantıda kadınlara; '6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında verilen koruyucu ve önleyici tedbir kararları, Şiddet ve Şiddet Türleri, Toplumsal Cinsiyet ve Kadının Yaşamdaki Yeri konularında kadınlara bilgiler verildi. Akdeniz Belediyesi'ne bağlı  Mahalle Evleri'nde de gün nedeniyle mahalleli kadınlara aynı eğitimler verildi. Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantının moderatörlüğünü Kadın Müdürlüğü Müdürü  Psikolog Fahriye Cengiz yaptı. İŞTAR Kadın Danışmanlık Merkezi Psikologu Neval Güzel ile Mersin Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Burcu Düzen Gürler sunumlarıyla kadınlara bilgiler verdi.  
Mersin Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Burcu Düzen Gürler de sunumunda, şiddete uğrayan kadının, şiddeti kabullenmemesi, buna karşı kararlı bir şekilde durması gerektiğinin altını çizdi. Av. Gürler, gönüllü veya aile baskısı sonucu gerçekleşen "affetmenin" bir sonu olmadığına dikkat çekti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA