KUTLU YOLUMUZDAN ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUTLU YOLUMUZDAN ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ!


 

Adana Valiliği’ne düzenlenen terör saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, alçak ve menfur terör saldırıların esas amacının, ülkenin bütünlüğüne kast etmek, birlik ve beraberliği bozmak olduğunun altını çizdi.

Adana Valiliği'ne düzenlenen terör saldırısına tepki gösteren AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, alçak ve menfur terör saldırıların esas amacının, ülkenin bütünlüğüne kast etmek, birlik ve beraberliği bozmak olduğuna dikkat çekerek, “Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz” dedi.
Haber Merkezi

 Adana Valiliği'ne düzenlenen terör saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yapan AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, alçak ve menfur terör saldırıların esas amacının, ülkenin bütünlüğüne kast etmek, birlik ve beraberliği bozmak olduğunun altını çizerek, “Bunun için her yolu deniyorlar. Milletimiz, 15 Temmuz'da kendisine kurşun sıkan canilere karşı gerekli dersi vermiştir. Ülkemizin farklı şehirlerinde bombalar patlatan taşeron terör örgütlerinin arkasındaki üst aklı tanımak gerekiyor. Bu defa üst akıl bütün terör örgütlerine FETÖ, PKK, DEAŞ ve PYD'yi bir araya getirerek, bu taşeron örgütler üzerinden ülkemizi diz çöktürmeye çalışmaktadır. Ancak hainlerin emelleri beyhude ham hayalden öteye gidemeyecek. Milletimiz bu organizatörlere fırsat vermeyecektir” ifadelerini kullandı.
“TERÖRLE MÜCADELEDE BİR AN BİLE YILMAYACAĞIZ”      
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 14 yılda büyük hamleler yaparak, bütün dünyanın gıptayla baktığı güçlü bir devlet haline geldiğini vurgulayan Ercik, üst aklın maşası olan terör örgütleri üzerinden alçakça bombalı saldırılar yapıldığını söyledi. Terör örgütleri karşısında devlet ve millet olarak diz çökmeyeceklerini vurgulayan Ercik,“Milletimiz, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin hep yanında ve arkasında olacaktır. Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz. Terörü bir kez daha şiddetle lanetliyorum. Alçakça yapılan bombalı saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Bu vesileyle saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türkiye büyümeye ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize umut olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA