CİĞERLERİMİZ YANIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CİĞERLERİMİZ YANIYOR!


 

Mersin’in Tarsus ve Bozyazı ilçelerinde yaklaşık 90 dönümlük ormanlık alanda yangın çıktı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaklaşık 60 dönümlük ormanlık alanda yangın çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızılçukur Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ormanlık alanda çıkan orman yangınına, çok sayıda arazöz ve orman işçisi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Tarsus’ta bulunan orman işletmesi ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının daha da büyümesi üzerine Mersin ve Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Adana ve Mersin’deki Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti.
Mahalle halkının da yardım ettiği yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Yangının Kızılçam ağaçlarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük alanda etkili olduğu bildirildi. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, yangının, anız yakılması sonucu çıktığı ileri sürüldü. 
Bozyazı’da ise çıkan orman yangınında 30 dönüm kızılçam ormanı ve 4 boş ev yandı. Geç saatlerde kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA