KUVAYI MİLLİYE CADDESİ’NİN KALBİ TAŞINIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUVAYI MİLLİYE CADDESİ’NİN KALBİ TAŞINIYOR


 

Esnaf ve vatandaşların karşı çıktığı uygulamada ilk adım

Gazetemizin dün manşetine taşıdığı Hastane Caddesi’nin kalbi olan Mersin Devlet Hastanesi’nin taşınacağı iddialarına hala ilgili kamu yöneticilerinden bir yanıt gelmezken ilk açıklama özel sektörden geldi. 

Mehmet Nabi Batuk

DEVLET HASTANESİ İLE KADIN DOĞUM BİRLEŞTİRİLİYOR
Hastane çevresindeki esnafın işlerinin azalacağı vatandaşında ulaşım zorluğu çekmemek için Hastane binasının taşınmaması için imza kampanyası başlattığı taşınma iddialarına yönelik açıklama yapan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 26 No’lu Sağlık Hizmetleri, Medikal ve Kozmetik Meslek Komitesi Başkanı Suat Koçak, Mersin Devlet Hastanesi ile Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin Mersin Şehir Hastanesi’nin çatısı altında birleştirileceğini açıkladı. 

İYİ ORGANİZE EDİLMİŞ ULAŞIM SORUN ÇIKARMAZ
Türkiye’deki ilk şehir hastanesi kompleksinin Mersin’de açılacağını hatırlatan Koçak, dünya standartlarında bir hastane planlandığını ifade etti. Şehir Merkezine yaklaşık olark 7 Kilometre uzakta olan hastaneye ulaşım sorununu da iyi organize edilmiş ve sıklaştırılmış toplu taşıma hizmeti ile çözülebileceğine inandığını söyleyen Koçak, hastaneye ulaşım sağlayacak ücretsiz ulaşım araçlarının da değerlendirmeye alınması önerisinde bulundu.

TIP FAKÜLTESİ ÇÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR
Zeytinlibahçe caddesinde yer alan Mersin Üniversitesi eski Tıp Fakültesi Hastanesi’nin, Üniversitenin Çiftlikköy kampüsüne taşınmasının ardından, öylece bırakılan eski bina çürümeye devam ederken çevredeki birçok esnaf kepenk kapatmış bölgedeki insan sirkülasyonu zayıflamıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA