Ekoloji temalı film festivali sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ekoloji temalı film festivali sona erdi


 

Mersin’de 18-19-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali” sona erdi.

SONER AYDIN

Mersin’de 18-19-20 Kasım tarihleri arasında Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği (AGİP), Merhaba Sanat Tiyatrosu, Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER), Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ve bağımsız gönüllülerin işbirliği ile Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Salonu’nda (SMMMO) ikincisi düzenlenen ekoloji temalı festival dün sona erdi. Çok sayıda film ve belgesel gösteriminin yapıldığı, panellerin düzenlendiği festivalde Mersin Oda Korosu da sanatseverlerin karşısına çıktı. 

“MERSİN FESTİVAL YOKSUNU”
Festivale dair açıklama yapan Festival Komitesi’nden aktivist Alper Tolga Akkuş, festivalde ekoloji ile alakalı 25 filmin olduğu bilgisini verdi. Festivalin keyifli geçtiğini ancak ilk gün itibari ile katılımcı sayısının kendilerini tatmin etmediğini dile getiren Akkuş, “Mersin bunlara yavaş yavaş alışıyor. Festival kültürü olmayan bir şehir burası. Düzenli bir film festivalimiz yok ama ileriki zaman da olacağına inanıyorum. Bu festival sadece Mersin’de yapılmıyor 20 ayrı il ve ilçede yapılıyor. Bütün sanatseverleri bu tür festivallere destek vermeye davet ediyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA