ÇEKİŞMELİ TURNUVADA FİNAL MAÇI BUGÜN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇEKİŞMELİ TURNUVADA FİNAL MAÇI BUGÜN!


 

Anamur Belediyesi’nni düzenlediği, “Şehit Ömer Halisdemir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası”nda final maçı bugün oynanacak.

Kalınören Mahallesi- Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Cezaevi- Devlet Hastanesi takımları aralarında oynadıkları yarı final maçları ile finale çıkacak iki takım belli oldu. Kalınören Lütfi Özdemir Spor Kompleksinde oynanan yarı final maçlarında Cezaevi - Devlet Hastanesini, Kalınören Mahallesi - Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini yıkarak finale yükseldi. Yarı final maçlarını Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ve çok sayıda vatandaş seyretti. Kalınören Lütfi Özdemir Spor Kompleksinde Saat 19.30’da 3.lük için için Esnaf ve Sanat Kredi Kooperatifi- Devlet Hastanesiyle, 1.lik için saat: 21.00’da Kalınören Mahallesi-Cezaevi takımları final maçında mücadele edecek.

Anamur Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında 1. ve 2. takıma Suat Dağıstan Sponsorluğunda City Park alışveriş merkezi tarafından 1000TL ve 600 TL’lik alışveriş çeki verilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA