YENİŞEHİRSPOR, AKDENİZ’E GEÇİT VERMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİRSPOR, AKDENİZ’E GEÇİT VERMEDİ


 

Mersin Süper Amatör Küme’de zirveyi yakından ilgilendiren maçta sevinen ekip Yenişehirspor oldu. Play-Off için mücadele eden Akdeniz Belediyespor ile Yenişehirspor’un maçı, izleyenleri futbola doyurdu.

ALİ ŞANLI

Ev sahibi ekip Yenişehirspor ev sahibi olma avantajı ile karşılaşmaya tempolu başladı. Rakibi Akdeniz Belediyespor karşısında maçın ilk bölümleri olmasına rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince gol Akdeniz’den geldi. 28. dakikada gelişen kontra atak da attığı golle 1 0 öne geçti. Yenen bu golün ardından temposunu iyice artıran Yenişehirspor kurmuş olduğu baskının karşılığını 40. Dakikada aldı. Volkan Pıtır attığı gol ile maça eşitlik getirdi 1-1. İlk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Maçı çok isteyen Yenişehirspor, oyunun genelinde üstün olan ekip olarak göze çarptı. Maçı çok isteyen sürekli pozisyon üreten Yenişehir, 1-0 geriye düştüğü maçta 80. Dakikada ilk golün sahibi Volkan takımını öne geçirdi 2-1. Atılan bu gol ile karşılaşmayı kazanan Yenişehirspor puanını 17’ye çıkardı. Konuk ekip Akdeniz Belediyespor ise 14 puanda kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA