Bilim sanat merkezi inşaatı tamamlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bilim sanat merkezi inşaatı tamamlandı


 

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Haber Merkezi

Kocavilayet Mahallesi 2927 sokak üzerinde bulunan Bilim Sanat Merkezi’nde, çeşitli bilim ve sanat eğitimlerinin verileceği derslikler, laboratuvarlar, müzik, resim ve fen salonlarının yanı sıra drama salonu, oyun salonu, çalışma odaları, kütüphane ile idari ve teknik birimler bulunuyor. Projenin bahçe kısmında ise peyzaj alanları, açık otopark, ve tören alanın bulunduğu geniş bir çevre düzenlemesi yer alıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “Yenişehir Belediyesi olarak ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki üstün yetenekli çocuklarımız için bireysel yeteneklerinin farkına varmaları ve kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayabilmek amacıyla ‘Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi’ adı altında, bir eğitim kurumunu hayata geçiriyoruz.

Bu merkezden yararlanan öğrencilerimiz üretken, sorun çözen kendini geliştirmiş bireyler olarak yetişecekler; liderlik, yaratıcı ve üretici düşünceleri ile de ulusal ve toplumsal bir anlayışla ülke kalkınmasına katkıda bulunacaklar” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA