İhaleye fesat karıştırma operasyonunda herkes serbest kaldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İhaleye fesat karıştırma operasyonunda herkes serbest kaldı!


 

’İhaleye fesat karıştırmak ve edimin ifasına fesat karıştırmak’ iddiasıyla geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin tamamı serbest bırakıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'ihaleye fesat karıştırmak ve edimin ifasına fesat karıştırmak' iddiasıyla geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin tamamı serbest bırakıldı. 

Edinilen bilgiye göre, 27 Eylül 2016 tarihli Sayıştay kararı gereğince Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı hesaplarının incelenmesi sırasında, 'Mali Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı birimlerde idari mali sürdürülebilirlik kapsamında mali hizmetler biriminin tüm fonksiyonları için danışmanlık hizmet alımı' ihalesinde usulsüzlükler tespit edilmesi üzerine, aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı personelleri ve yüklenici firma yetkililerinin bulunduğu şüpheliler hakkında, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'ihaleye fesat karıştırmak ve edimin ifasına fesat karıştırmak' suçlarından adli soruşturma yapılmasına karar verildi. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile geçtiğimiz hafta Mersin merkezli İstanbul ve Ankara illerini de kapsayan eş zamanlı operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden 10'u savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 9'u bu sabah adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin tamamı, mahkemece 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakıldı.  (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA