Tarsus 110 gündür vekaleten yönetiliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus 110 gündür vekaleten yönetiliyor!


 

Ülkedeki 59 ilden büyük olmasına rağmen Tarsus’a 110 gündür hâlâ Kaymakam atanmaması tepki topluyor.

Haber Merkezi 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmalar kapsamında 30 Temmuz’da gözaltına alınan Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mersin Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan görevi vekaleten yürütürken, aradan geçen 110 günlük sürede Tarsus Kaymakamlığı’na bir ismin atanmamasına tepkiler artıyor. 

VATANDAŞ MAĞDUR OLUYOR
Sahip olduğu nüfus ile ülkedeki 59 ilden büyük olmasına rağmen Tarsus’a 110 gündür hâlâ kaymakam atanmamasının işleyişi aksattığını savunan vatandaşlar, yetkililerden bir an önce bu soruna çözüm üretilmesini istiyor. Tarsuslu vatandaşlar bürokrasinin yavaş işlemesinden dolayı mağdur olduklarını savunarak, konuya çözüm üretilmesi için yetkililere seslendi ve asaleten atamanın bir an önce yapılmasını istiyorlar. Rutin dosyaların faal olarak işlem gördüğünü dile getiren vatandaşlar, yaşamsal olarak nitelendirilecek bir çok önemli imzanın ise karara bağlanmamasından ötürü bekletildiğini iddia edilmekte. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA