TARSUS İDMANYURDU SULTAN’I DEVİRMEK İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İDMANYURDU SULTAN’I DEVİRMEK İSTİYOR


 

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Tarsus İdmanyurdu’nun bu haftaki rakibi Sultanbeyli Belediyespor olacak.

Burhanettin Kocamaz stadındaki mücadele 12 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. Sarı lacivertli temsilcimiz geride kalan 10 haftada oynadığı maçlarda 6 galibiyet alırken 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Sarı lacivertliler 2 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

TİY, bu hafta misafir edeceği Sultanbeyli Belediyespor ile ise ligde oynadığı 10 maçta 3 galibiyet alırken 3 kez de berabere kaldı. Rakip ise 4 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 
Mavi turunculu ekip oynadığı maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırırken kalesinde ise 13gol gördü. Sultanbeyli Belediyespor topladığı 12 puanla ligde 12.sırada yer alıyor. 

İDMANYURDU'NDA HEDEF 3 PUAN
Tarsus İdmanyurdu ligde oynadığı 10 maçta rakip kaleye 18 gol atmayı başarırken kalesinde ise 13 gol gördü. Temsilcimiz topladığı  20 puanla ligde 4.sırada yer alıyor. 
Tarsus İdmanyurdu geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Afjet Afyonspor karşısında aldığı 5-2’lik mağlubiyeti unutturma peşinde. Maça taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA