YİNE ERTELENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE ERTELENDİ!


 

Cinsel istismar davasının 2. duruşması görüldü

Mersin’de 11 yaşındaki çocuğa yönelik cinsel istismar ve boğaz kesme davasının duruşması yine ertelendi!

SONER AYDIN

Mersin’de 23 Ağustos’ta 11 yaşındaki H.D yanına çalışmak için gittiği 20 yaşındaki E.A tarafından önce cinsel istismara uğramış, ardından boğazı keserek öldürülmeye çalışılmıştı. 13 Ekim’de görülen 14 avukatın müdahil olduğu davanın ilk duruşması Mersin Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmüş ve duruşma 10 Kasım’a ertelenmişti. Dün Mersin Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşması bu defa 8 Aralık’a ertelendi.

“DURUŞMAYA İZLEYİCİ ALINMADI”
Duruşma sonrası bilgi veren avukatlar, 13 Ekim’deki ilk duruşmada yaşanan gerginliğin ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığın ve duruşmaya mağdur ailesi ile izleyicilerinin alınmadığını söyledi. 13 Ekim’deki ilk duruşmada olduğu gibi ikinci duruşmada da mağdur çocuğun ifade vermediğini belirten avukatlar mağdur çocuğun sanıkla karşılaşmaması için ifadenin yazılı olarak alınmasını talep etti. Davanın takipçisi olacaklarını vurgulayan avukatlar, sanığın en ağır cezayı almasını istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA