EŞ BAŞKANLARDAN ÇAT KAPI MAHALLE ZİYARETLERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EŞ BAŞKANLARDAN ÇAT KAPI MAHALLE ZİYARETLERİ


 

Özellikle eski Ataş Yerleşkesi etrafında yükselen yüzlerce metre uzunluktaki duvardan duydukları rahatsızlıkları dile getiren Çay Mahallesi sakinleri, adeta ’Berlin Duvarı’ gibi yükselen çirkin yapının en kısa sürede yıkılmasını ve Ataş arazisinin halkın kullanımına açılmasını talep etti

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk'ün bu seferki adresi Çay Mahallesi oldu. Mahallede bulunan Ahmet Kaya Parkı yanındaki bir kahvehanede oturan mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çay içen ve yurttaşlarla sohbet eden Eş Başkanlar, mahalleli halkın talep, öneri ve şikayetlerini dinledi. Ziyarete, Akdeniz Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara ile icracı birim müdürleri de katıldı. 

MAHALLE HALKI, 'BERLİN DUVARI'NIN YIKILMASINI İSTİYOR!
Özellikle Eski Ataş Yerleşkesi etrafında yükselen yüzlerce metre uzunluktaki duvardan duydukları rahatsızlıkları dile getiren Çay Mahallesi sakinleri, adeta 'Berlin Duvarı' gibi yükselen çirkin yapının en kısa sürede yıkılmasını ve Ataş arazisinin halkın kullanımına açılmasını talep etti. Kimi yurttaşlar ise Ataş arazisi içinde göz göre göre uyuşturucu ticareti ve fuhuş yapıldığını ifade ederek, sorunun çözümü için Eş Başkanlardan destek istedi, uyuşturucu ve fuhuş sorununun, ilgililere ulaştırılması için devreye girmelerini talep ettiler. 

YOL AÇILMASI, KAPALI SEMT PAZARI VE DELİ ÇAY'IN ISLAHI...
Mahalle sakinlerinin bir diğer talebi de mahallede bulunan ve Vaizoğulları Depoları olarak bilinen bölgeden geçen, ancak şu an koruma duvarı ve narenciye bahçesi nedeniyle kapalı olan sokağın açılarak, mahalle ile D-400 karayolu arasında bir yayalar için bir geçit sağlanması isteği oldu. Çay Mahallesi sakinlerinin diğer talepleri ise, mahalleye yeni bir park ve kapalı semt pazarı yapılması, mahallenin doğusundan geçen Deli Çay'ın ıslah edilmesi ve bölgedeki temizlik hizmetinin arttırılması olarak sıralandı. 
Çay Mahallesi halkının talep, şikayet ve görüşlerini dinleyen Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, dile getirilen bütün sorun ve taleplerin, mevcut yasalar ve belediyenin imkanları ölçüsünde ilgili müdürlüklerce en kısa sürede çözüleceğini ifade ettiler. Eş Başkanlar, daha sonra mahalle sakinleri ile birlikte Ataş Yerleşkesi etrafında yükselen duvarın olduğu sokağa girdiler ve mahalle halkından, Ataş duvarının yarattığı sorunları hakkında bilgi aldılar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA