EĞİTİM YARDIMI BAŞVURUSU SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EĞİTİM YARDIMI BAŞVURUSU SONA ERDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yaptığı eğitim yardımları için başvuru süresi sona erdi.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Temmuz 2015 tarih ve 819 sayılı Meclis kararınca geçen yıl başlatılan eğitim yardımları bu yıl da devam ediyor. Karar sonucu, Türkiye genelinde devlet üniversitelerinin en az 4 yıllık bölümlerinden birinde ( AÖF hariç) okumaya hak kazanmış bütün öğrencilere, ailelerinin Mersin’de ikamet etmesi şartı ile eğitim yardımı yapılıyor.
2016-2017 eğitim-öğretim yılı için eğitim yardımlarından faydalanmak isteyen öğrencilerin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na yaptığı başvurular ise 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdi. Büyükşehir’in ilgili daire başkanlığı bünyesince değerlendirilen başvuruların incelemeleri tamamlandıktan sonra, Kasım ayının sonlarına doğru öğrencilerin hesaplarına yatmış olacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitim yardımlarını sonraki yıllarda da sürdürmeyi ve öğrencilere katkı sunmayı hedefliyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA