Lojistikçiler sertifika aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lojistikçiler sertifika aldı


 

Tarsus’ta düzenlenen ‘Lojistik Eğitimi’ne katılan 14 kursiyere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

GÜLSEN KAYA

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur İşbirliği ile açılan Lojistik Eğitimi’ne katılan 14 kursiyere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odalarının sadece tacir ve sanayicilerin kayıtlarının tutulduğu kuruluşlar olmadığını söyledi. Aynı zamanda sorumluluk sahaları içerisinde sosyal- kültürel yaşamın gelişmesine de katkı sağladıklarını belirten Koçak, bunu da; ticaret ve sanayi ile ilgili kurslar açarak, açılan kurslara yardımcı olarak, stajer bulundurarak, mesleki ve teknik eğitim ve öğretimi geliştirme ve yönlendirme çalışmaları yaparak gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Bu bağlamda şimdiye kadar, KOSGEB, İş-Kur, Milli Eğitim, SGK, Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Üniversiteler ile çeşitli işbirliklerine imza atarak yüzlerce kursiyerin eğitimini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Koçak, “Tarsus İş-Kur, Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Odamız arasındaki işbirliği sonucu odamızda 25 Temmuz – 2 Kasım tarihleri arasında Lojistik Eğitimi düzenledik. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizin başarı belgelerinin dağıtım törenlerini yapmaktan büyük mutluluk duymaktayız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verilerek, başarı dileğinde bulunuldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA