ÜNİVERSİTELİ GÜREŞÇİLERİ MİLLİ HOCA ÇALIŞTIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTELİ GÜREŞÇİLERİ MİLLİ HOCA ÇALIŞTIRIYOR


 

MEÜ Kadın Güreş Takımını, 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’na antrenörlük yapan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fethi Arslan çalıştırıyor.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Kadın Güreş Takımı ile Antrenör Yrd. Doç. Dr. Fethi Arslan ve Güreş Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı ziyaret etti. Rektörlük binası Senato Odası’nda gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Çamsarı, spor takımlarının üniversitenin dışa bakan yüzlerinden biri olduğunu vurgulayarak “Öğrencilerimiz spor konusunda daha çok desteklenmeli. Olimpiyatlarda hak ettiğimiz yerlerde olmamız için toplumun spora bakışı değişmeli ve daha çok önem verilmeli” şeklinde konuştu. 

Güreşin kültürümüzde var olduğuna ve ata sporu olduğuna dikkat çeken Güreş Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan da, Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya ve Antrenör Yrd. Doç. Dr. Arslan’a güreş sporuna katkılarından dolayı teşekkür etti. Federasyon olarak güreş takımına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ercan, Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya teşekkür plaketi takdim etti.
Rektör Prof. Dr. Çamsarı, 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'na antrenörlük yapan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fethi Arslan’ı da tebrik etti.
24-29 Ekim 2016 tarihleri arasında, Hitit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonadan 4 altın, 3 gümüş ve 9 bronz madalya ile dönen Türk Milli Takımı; Erkekler Greko-Romen kategorisinde dünya şampiyonu, Erkekler Serbest ve Kadınlar kategorilerinde dünya üçüncülüğü kazanmıştı. Yrd. Doç. Dr. Fethi Arslan, Kadınlar Serbest Kategorisi'nde sporcuları çalıştıran 3 antrenörden biri olmuştu.
Nisan ayında Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan MEÜ Kadın Güreş Takımında ise; Aynur Akar, Eylem Maho, Gülten Kara, Sultan Barman, Saniye Aslan, Aynur Sacıcı, Tuğçe Aşanbuğa ve Esin Diken’den oluşuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA