“TARAFTARLARI BEKLİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TARAFTARLARI BEKLİYORUZ”


 

Silifke Belediyesi Basketbol Takımı, 12 Kasım 2016 Cumartesi Günü Saat 16:00’da Kapalı Spor Salonu’nda Şanlıurfa Haliliye Belediye Basketbol ile karşılaşacak.

Silifke Belediyesi Kültür Sanat Doğa ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Üstün Zayim, futbolda yakalanan başarıyı basketbolda da yakalama çabasında olduklarını söyleyerek, basketbol karşılaşmasına tüm sporseverleri beklediğini açıkladı.

Zayim, “Kendi evimizde ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın salonu doldurarak bize destek vermesi gerekiyor. Taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu maçı kazanacağız. Sadece bu maç için değil, kendi evimizde oynayacağımız tüm maçlar için aynı düşüncedeyim. Eğer istek olursa, fazla talep olursa kulüp olarak deplasman maçlarına da organizasyon yapılabilir. Deplasman maçlarında taraftarın vereceği destek bizim için oldukça önemli. Haliliye maçı biçim için çok önemli. Her maç önemli olduğu gibi... Fakat kendi evimizde olması bunun önemini iki kat daha arttırdı. Ben taraftarlarımızdan bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum. Tüm taraftarlarımızı hafta sonu oynayacağımız Basketbol maçına bekliyoruz” dedi.

“BASKETBOLDA DA BAŞARILAR ELDE EDECEĞİMİZE EMİNİM”
Sporun sadece Futbol’dan oluşmadığını, Silifke’de birçok sportif faaliyete yer verebilmek için yeni bir dernek kurduklarının altını çizen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemizde sportif alanda büyük bir potansiyel var. Bizlerde var olan potansiyeli harekete geçirmek için yeni bir dernek oluşturduk. Derneğimiz bünyesinde yeni bir Basketbol takımı kurduk. Bu takımla birlikte diğer sportif alanlarda gençlerimize destek vermeye çalışacağız. Silifke Belediye Basketbol takımımıza hafta sonu karşılaşacağı basketbol karşılaşmasında başarılar diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA