HAYDİ MERSİN MAÇA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ MERSİN MAÇA!


 

Bugün Euroleague kapsamında VVZ USK Praha ile karşılaşacak olan Mersin’in perileri, kent sakinlerini desteğe bekliyor. Maç biletlerinin ücretsiz olduğu karşılaşma bugün saat 19:00’da Servet Tazegül Spor Salonu’na oynanacak.

GİZEM EKİCİ

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynadığı 3 maçta iki galibiyet alan Mersin Büyükşehir Belediyespor’un, Avrupa macerası ise sürüyor. Euroleague’de ilk maçında evinde ağırladığı Fransa'nın BLMA takımına 74-68 mağlup olan Mersin, ikinci maçında ise Dinamo Kursk’A 73 – 67 yenildi. 3. maçında evinde VVZ USK Praha'yı ağırlayacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp Avrupa'da ilk galibiyete almak istiyor.
Bugün saat 18.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma ile ilgili “Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” diye Mersin Büyükşehir Belediyespor Menajeri Melahat Aydın, “Artık Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maça iyi konsantre olup, diğer 2 maçtaki gibi değil iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Oyuncularımıza her zaman güveniyoruz. Burada seyirci desteği çok önemli. Ligde oynadığımız son maçta seyircimizin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu maçta da Mersinli taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” diye konuştu.

MAÇ BİLETİ ÜCRETSİZ
Biletleri ücret olan karşılaşma için Servet Tazegül Spor Salonu'na gelmesi için maç günü saat 17.00'de Edip Buran Spor Salonu ve Güvenevler Mahallesi'nde bulunan itfaiye önünden ücretsiz servis kaldırılacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA