MEÜ’DEN GOLLÜ BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’DEN GOLLÜ BAŞLANGIÇ


 

Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen 3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlararası Futbol Turnuvası başladı.

31 resmi kurum ve kuruluş personel takımlarının yer aldığı turnuvada Mersin Üniversitesi Personel Futbol Takımı, ilk maçında Toroslar Belediyesi Gençlik Merkezi futbol sahasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personel takımıyla karşı karşıya geldi. MEÜ; baştan sona üstün götürdüğü maçı, 5-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı. 

MEÜ Personel Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Necat Toprak, bu yıl turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve ilk maçta ortaya konulan performansın gelecek maçlar için de umut verici olduğunu belirtti. Turnuvada daha önce şampiyonluk yaşayan takımımızın bu yıl da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Toprak, “Amacımız hem Mersin Üniversitesi’ni turnuvada adına yakışır bir şekilde temsil etmek hem de farklı bölümlerden bir araya gelen personelimizin futbol aracılığıyla daha da kaynaşmasını sağlamak” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA