Şüpheli sıfatıyla ifade verecek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şüpheli sıfatıyla ifade verecek!


 

Avukat Ali Mahir Başarır’ın şikayeti üzerine Başkan Burhanettin Kocamaz, şüpheli sıfatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verecek.

Haber Merkezi

Mersin'in tanınmış avukat ve siyasetçisi Ali Mahir Başarır, konuya ilişkin Sonses.tv'ye bir açıklama yaparak; Geçtiğimiz aylarda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın kendisiyle ilgili tehdit ve hakaret içeren basın açıklamalarını ve paralel yapı ilişkilerini kanıt göstererek İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Başarır'ın yaptığı suç duyurusunu yerinde bularak Kocamaz'ın şüpheli olarak ifadesi alınması için çağrı kağıdı gönderdi. Kocamaz’ın 10 gün içinde ifade vermeye gitmez ise zorla çağrılacağı belirtildi. Hakkındaki tehdit hakaret ve paralel ilişkisi iddiaları üzerine şüpheli sıfatı ile ifade verecek olan Başkan Kocamaz'ın yönettiği belediyede darbe girişimi sonrası yapılan operasyonda en yakın çalışma arkadaşları ve Danışmanı Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olmaktan tutuklanmışlardı. Avukat Başarır, FETÖ terör örgütü üyelerinin tutuklanmalarının ardından yaptığı açıklamalarda Başkan Kocamaz'ın İçişleri Bakanlığınca açığa alınmasını ve hakkında soruşturma açılmasını istemişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA