İade-i itibar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İade-i itibar!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin FETÖ İmamı olduğu iddiasıyla, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilen eski Genel Sekreter Haluk Tunçsu’nun mağdur ettiği Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Doğan, 2 yıl süren sürgünün ardından iade-i itibar ile yeniden görevine döndü.

Haber Merkezi

Otogar esnafının Mersin'den tüm illere otobüs seferlerini 3 gün süresince durdurma kararı aldığı eyleme Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Doğan'ın tartışması damga vurmuştu. Tunçsu ‘Bunları buradan dağıtın’ diyerek Doğan’ı eliyle itmiş, Doğan da karşılığında “Burası kamusal alan. Herkes istediği yerde açıklama yapabilir” diye çıkışmıştı. Bu diyalogun ardından Doğan’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Yalan, kumpas, düzmece ifadelerle görevinden uzaklaştırılan Doğan, 2 yıl boyunca sürgün yedi.

2 YIL SÜREN HAKLI MÜCADELESİ SONUÇ VERDİ
15 Temmuz Darbe süreci sonrasında FETÖ operasyonları kapsamında belediyenin imamı olduğu iddia edilen eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu’nun tutuklanması ile birlikte Doğan da haklı mücadelesinde sonuca ulaştı. Devletine, vatanına, milletine, bayrağına bağlı dürüst bir kişilik olarak tanınan, o güne kadar hakkında hiçbir soruşturma ya da şikayet bulunmayan Ali Doğan, haklılığının ortaya çıkması ile Mersin Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine dönüş yaptı. Mersin'de bugün itibari ile görevine bıraktığı yerden başlayan Doğan'ın dönüşü emniyet camiasında da memnuniyet yarattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA