Mersin, Avrupa’da galibiyet peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin, Avrupa’da galibiyet peşinde


 

Yarın saat 18.30’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda ZVVZ USK Praha ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, galibiyet peşinde.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu ligde Bellona Abdullah Gül Üniversitesi'ni 75-74 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, ligdeki 2. galibiyetini aldı. Ligde oynadığı 3 maçtan bir de mağlubiyet alan Mersin ekibi, topladığı 5 puanla 4. sırada yer alıyor. Çarşamba günü Euroleague A Grubu'nun 3. maçında evinde VVZ USK Praha'yı ağırlayacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp Avrupa'da ilk galibiyete almak istiyor.

"MAÇ BİLETİ ÜCRETSİZ"
“Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” diyen Aydın, “Bu yüzden çalışmalara başladık. Bu maça iyi konsantre olup, diğer 2 maçtaki gibi değil iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Oyuncularımıza her zaman güveniyoruz. Burada seyirci desteği çok önemli. Mersinli taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" şeklinde konuştu.
Aydın, taraftarların Servet Tazegül Spor Salonu'na gelmesi için maç günü saat 17.00'de Edip Buran Spor Salonu ve Güvenevler Mahallesi'nde bulunan itfaiye önünden ücretsiz servis kaldırılacağını da söyledi. Ayrıca Aydın, özellikle Avrupa maçları biletlerinin ücretsiz olduğunu, bu maçın da ücretsiz olacağını ifade etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar A Grubu'nun 3. maçında 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 18.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda ZVVZ USK Praha ile karşılaşacak. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA