MESİAD 25 yaşında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESİAD 25 yaşında


 

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) tarafından ‘MESİAD 25. Kuruluş Yıldönümü Balosu’ düzenlendi. Divan Otel’de gerçekleştirilen baloya; Vali Özdemir Çakacak, Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, dernek üyeleri, meslek örgütleri ve sivil toplum kur

Haber Merkezi

“İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON GELİŞİMİ HIZLANDIRACAK”

MESİAD’ın 25 yılda geldiği durumu anlatan sinevizyon gösteriminin ardından bir konuşma yapan Vali Çakacak, sözlerine Mersin’in ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine verdikleri katkıdan dolayı MESİAD yönetici ve mensuplarına teşekkür ederek başladı. MESİAD’ın kurulduğu günden bu yana Mersin’in ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına ve dolayısıyla da ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak çok çeşitli projeler ürettiğini söyleyen Vali Çakacak; “Hem ilimizin hem de ülkemizin kalkınmasına önemli katkı sağlayan MESİAD gibi sivil toplum kuruluşları aynı zamanda ülkemizde demokrasinin gelişimine de önemli katkı sunmaktadır. Bunun en güzel örneğini de 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşanan süreçte gördük. Bu vesileyle; başta MESİAD olmak üzere; demokrasimize, milli irademize ve dolayısıyla vatanımıza sahip çıkan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi. Mersin’e devasa yatırımlar yapıldığını, bu yatırımların en üst düzeyde dikkatle takip edildiğini söyleyen Vali Özdemir Çakacak; “İlin tüm dinamiklerinin işbirliği, uyum ve koordiasyon içinde çalışması Mersin’in gelişimini ve kalkınmasını hızlandıracak, hem ulusal hem de uluslararası arenada daha iyi tanınmasına vesile olacaktır. Mersin Milletvekilimiz ve Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın yoğun çaba ve gayretleriyle ilimizde yarım kalan yatırımların tamamlanması noktasında çok önemli yol kat edilmiştir” şeklinde tamamladı.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ise derneğin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra; “İlimizin tüm dinamikleri tarafından oluşturulan sinerjiye katkı sunarak Mersin’in gelişmesi ve kalkınmasına yönelik projelere büyük bir heyecanla destek vermesi nedeniyle Mersin Milletvekilimiz ve Kalkınma Bakanımız sayın Lütfi Elvan’a da şükranlarımı sunuyorum” dedi. Konuşmaların akabinde Vali Özdemir Çakacak MESİAD kurucu üyelerine plaket verdi. Program müzik dinletisinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA