ÖZCAN’IN DAVASI ERTELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZCAN’IN DAVASI ERTELENDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Macit Özcan’ın da aralarında bulunduğu 48 kişinin tutuksuz yargılandığı davanın 4’üncü duruşması yapıldı. Dava, 10 Ocak 2017 tarihine ertelendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Macit Özcan’ın da aralarında bulunduğu 48 kişinin tutuksuz yargılandığı ‘ihaleye fesat karıştırma’ davasının 4’üncü duruşması yapıldı. Dava, 10 Ocak 2017 tarihine ertelendi. CHP’li eski Belediye Başkanı Macit Özcan’ın, 'ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve organize suç örgütü kurmak' suçlarından tutuksuz yargılandığı davanın 4’üncü duruşması Mersin 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Özcan ile birlikte kardeşleri Tacit ve Sacit Özcan, oğlu İlker Özcan, müteahhitler Erol Avgören, Cengiz Akray ve belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu tutuksuz 48 kişinin yargılandığı davanın son duruşmasına Macit Özcan katılmadı. Duruşmaya katılan bazı sanıkların dinlendiği duruşmada, avukatlar suça ilişkin kanıtlar olmadığını iddia ederek, iş ve sosyal hayatları büyük zarar gördüğü gerekçesiyle müvekkillerinin beraatını istediler. Müvekkillerinin daha önce ödedikleri kefaletlerinin de iade edilmesini talep eden avukatlar, davanın bir an önce sonuçlandırılmasını istediler.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Ocak 2017'ye erteledi.(İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA