SON 15 YILIN EN İYİ SEZONU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON 15 YILIN EN İYİ SEZONU!


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son oynadığı 5 maçı da kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Tarsus İdman Yurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Tarsus İdmanyurdu geride kalan 9 haftada oynadığı maçların 6’sında galibiyet alırken 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Sarı lacivertliler 1 maçta ise rakibine boyun eğdi. Son 15 sezona bakıldığında Tarsus İdmanyurdu ilk 9 haftada  topladığı 20 puanı daha önce 2001-2002 sezonunda toplamış. 2001-2002 yılında 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu ilk 9 haftada 20 puan toplamıştı. Bu bakımdan 15 yıllık döneme baktığımızda İdmanyurdu, sezona iyi bir başlangıç yaparak eski günlerine dönme gayreti içinde yer alıyor.

Tarsus İdmanyurdu, bu hafta deplasmanda Afjet Afyonspor ile mücadele edecek.  Rakip Afjet Afyonspor ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet alırken 3 kez de berabere kaldı. Rakibimiz 1 maçtanda sahadan mağlubiyetla ayrıldı. 
Mor beyazlı ekip oynadığı maçlarda rakip fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde ise 10 gol gördü. Afjet Afyonspor topladığı 18 puanla ligde Tarsus İdmanyurdu’nun ardından 3.sırada yer alıyor. 

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”
Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Egede, takımın haftalar geçtikçe daha iyi futbol oynayarak, üzerine koyarak ilerlediğini söyledi. “Kazandıkça da futbolcu kardeşlerimizin özgüvenlerinin arttığını görüyoruz” diyen Ege, “Bu konuda teknik ekibimizin de ciddi bir çalışması var. Teknik ekibimiz her maçı ayrı bir eşik, ayrı bir final olarak nitelendiriyor ve çalışmalarını bu yönde yapıyor. Ama şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki daha yolun başındayız ve daha kat edeceğimiz çok yolumuz bulunuyor. Bunlardan biri de bu hafta sonu Afyon’da oynayacağımız AFJET maçı. Önemli bir maç. Bu hafta zaten ilk dört takımın birbiri ile oynadığı bir hafta. Her türlü sonucun çıkabileceği bir haftaya giriyoruz. Tarsus İdman Yurdu her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için oynayacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA