DİKKAT ÇEKİYORLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DİKKAT ÇEKİYORLAR!


 

Kırmızı-Lacivertlilerde; 2 dönem transfer yasağı ile bir çok şey sil baştan değişti.

 A Takım ile sahaya çıkan geleceğin yıldız adayları Kadir Metin ve Efe Sakarya milli takım kampında gösterdikleri performans ile dikkat çekmeyi başardı. 

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda uzun zamandır alt yapılarından oyuncu çıkmaması tartışılır ve bir türlü çözüm getirilememişti. Kırmızı-Lacivertlilerde; 2 dönem transfer yasağı ile bir çok şey sil baştan değişti. Geçen yıl U 21 takımında oynayan futbolcuların TFF yasağı nedeni ile de olsa A takımına çıkarılması Mersin İdman Yurdu için özüne dönmesi konusunda büyük fırsat oldu. Takım bu fırsatı iyi değerlendirerek, en az 4 oyuncu kazandı. 
A takımda bu gelişmeler yaşanırken Alt yapıda ise uzun süredir yaşanmayan bir ilk yaşandı. Alt yapı hocalarından Ali Sakarya’nın yakından ilgilendiği emek verdiği 2 futbolcu milli takım kamplarına katılarak görücüye çıktı. U 14 ve U 15 takımlarında forma giyen genç yıldız adayları Kadir Metin ve Efe Sakarya Milli takım kampında gösterdikleri performans ile dikkatleri çekmeyi başardı. 
Kadir Metin 5 yıldır alt yapıda stoper olarak oynuyor. Güçlü fiziği ve oyun zekası ile ön plana çıkan genç yetenek, milli takım hocaları tarafından beğenildiği öğrenildi. 
Diğer genç yetenek Efe Sakarya ise 7 yıldır alt yapıda oynuyor. Orta saha oynayan genç yetenek tekniği ve futbol zekası ile yaşıtlarından önde duruyor. Adam eksiltmesi, duran toplarındaki başarısı ile şimdiden bir çok takımın radarına takıldı. 
Genç yetenekler Adana Bölge Amatörleri tarafından seçilerek Riva’daki milli takım seçmelerine katıldılar. Genç yetenekler, U 14 Milli takım Antrenörü Güngör Şahinkaya’nın gözüne girmeyi başararak ilk büyük adımı attılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA