KARADUVAR BALIKÇI BARINAĞI YENİLENECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARADUVAR BALIKÇI BARINAĞI YENİLENECEK


 

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantını yaptı.

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantını yaptı. Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapım ve onarımı planlanan Karaduvar Balıkçı Barınağı ile ilgili planlara uygun görüş bildirildi.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye konferans salonunda yapılan meclis toplantısına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk Başkanlık etti. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetleri görüşüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğünce gönderilen ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapım ve onarımı planlanan “Mersin Karaduvar Balıkçı Barınağı”na ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile ilgili teklif, oybirliğiyle kabul edildi. Buna göre meclis, ilgili bakanlıkların Karaduvar Balıkçı Barınağı yapım ve onarım çalışmalarına olumlu görüş bildirmiş oldu.
Gündemin 4’üncü maddesinde bulunan, Şevket Sümer ve Güneş Mahallelerinin bir kısmını kapsayan ve imar planlarında emsalli imar adalarında yapılacak Revizyon İmar Planı çalışmalarını içeren İmar ve Çevre Komisyon Raporları, komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi. Kabul edilen karar çerçevesinde, ilgili mahallelerde 1989 yılında Mersin Belediyesi tarafından 5 kata imar verilmiş olan paftalarda, inşaat yoğunluğu değişmemek üzere 15 kata kadar imar izni verilmiş oldu.
Verilen önergeyle gündeme alınan ve doğuda Kurtuluş Meydanı, batıda Cumhuriyet Meydanı, kuzeyde İstiklal Caddesi ve güneyde Atatürk Parkı arasında kalan Kent Merkezi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalışmaları ile ilgili teklif, tüm komisyonlara havale edildi. Temenni ve öneriler bölümünün ardından bir sonraki toplantının 6 Aralık 2016 günü saat 11.00’de yapılmasına karar verildi ve meclis sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA