BAŞKAN TÜRE’DEN HAL MÜJDESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TÜRE’DEN HAL MÜJDESİ


 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin 2014 yılı seçimlerinde vaat ettiği Anamur Sebze,Meyve ve Toptancı Hali Projesi hayata geçiyor.

Haber Merkezi

Sıkışık ve dağınık görüntüdeki mevcut Anamur Hali’nin kaldırılarak modern ve çağın şartlarına uygun, Sebze Meyve ve Toptancı Hali Esnafı’nın ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni Hal için tüm resmi işlemler tamamlanarak yer tahsisi yapıldı.
Yeni hal kompleksinin yapımı için yapılan yazışmalar sonrası alınan kararla Kalınören Mahallesi 565 ve 579 parselller Anamur Sebze Meyve ve Toptancı Hali yapımı için Mersin Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından tahsis edildi.
Kalınören Mahallesi’nde yapılacak olan Anamur Sebze Meyve ve Toptancı Hali’nin arazi tahsis işlemlerinin ardından 200 bin metrekarelik alan için proje ve planlama çalışmaları başlatıldı.

“SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konu ile ilgili yaptığı açıklamada, hal esnaflarına ve vatandaşlara yeni hal yapımı için söz verdiklerini, bu gün bu sözün hayata geçiyor olmasından duyduğu gururu ifade etti. Başkan Türe Anamur’a yeni kazandırılacak Hal Kompleksinin Hal esnafının her tür ihtiyaçlarını karşılayacak, aydınlatmadan yollarına, iç ve dış yapısına kadar modern bir tesis olacağını vurguladı. Yeni hal kompleksinin temelinin kısa süre sonra atılacağını belirten başkan Mehmet Türe, çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA