DEMOKRASİ PARKI AÇILIŞINA DAVET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMOKRASİ PARKI AÇILIŞINA DAVET


 

Silifke halkının merakla beklediği ve 9500 metrekare alan üzerine kurulan Demokrasi Parkı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen törenle halkın hizmetine açılacak.

Haber Merkezi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Gazi ile Göksu Mahallelerinin çehresini değiştirecek Su Büklümü mevkiine yapılan Demokrasi Parkı’nın açılışına tüm Silifke halkını davet etti. 
İlçeye değer katacak olan bu büyük projeyi Silifke'ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Göreve geldiğimiz günden itibaren yeşil alan, spor alanları ve hizmet alanları oluşturduk. Kentimizin gelişmesine yönelik ve ilçemizin ihtiyacını karşılayacak alanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Kendine yeten ve her geçen gün büyüyen bir ilçe oluşturmak için gayret sarf ettik.
Sizlerin destekleriyle hizmet çıtamızı her geçen gün yükseltmeye, yapılmayanları yapmaya, zor olanı başarmaya çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte İlçemizin çehresi daha da güzelleşecek. Silifkeliler bu hizmetlerin daha güzellerini hak ediyor. Bugüne kadar yapılan yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir.
Sizlerin de çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden, burada Su Büklümü mevkiindeki sosyal yaşam alanımızda geçirmekten memnuniyet duyacağınız bir tesisi kazandırdık. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, 29 Ekim Cumartesi Günü saat 16:00’da gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA