DENGELER DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DENGELER DEĞİŞTİ


 

Üç puanı silinen Mersin İdman Yurdu Ligin dibine demir atmıştı.

TFF’den gelen haberle Futbol oynamadan 1 basamak yükseldi. TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'a FIFA tarafından 12 puan silme cezası verildi. Cezadan önce 10 puanı bulunan Elazığspor -2 puana inerek son sırada yer aldı.
ALİ ŞANLI

Uzun süredir bordo beyazlı kulübü takipte olan FIFA'nın verdiği bu cezanın gerekçeleri ise 2 yıl önce Serdar Gürler'in Trabzonspor'a satılmasının ardından Fransız ekibi Sochaux'ya ödenmesi gereken yetiştirme bedelinin yatırılmaması ve ayrıca Fabio Bilica'nın alacaklarının zamanında ödenmemesi olarak gösterildi.
Dolayısıyla FIFA, Serdar Gürler dosyası ve Fabio Bilica'nın alacakları yüzünden toplam 12 puan silinmesi kararını verdi.
TFF 1. Lig'de 8. hafta sonunda 10 puanla 11.sırada yer alan Elazığspor puanın silinmesinin ardından -2 puanla son sırada yer aldı.
FIFA ayrıca Adana Demirspor, Denizlispor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu'nun da 3 puanlarının silinmesine karar vermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA