“İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK”


 

Mersin Büyükşehri Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Avrupa maçlarına kötü başladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçlarla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehri Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Avrupa maçlarına kötü başladıkları için üzgün olduklarını söyledi. “”Biz aslında maça çok iyi hazırlanmıştık ancak istediğimiz gibi maça başlayamadık. Ardından açılan farkı bir türlü kapatıp, öne geçemedik. Seyircimiz önünde mağlubiyetle başladığımız için üzüldük. Ancak grupta daha çok maçımız var. O yüzden bu maçı unutup diğer maçlara odaklanmalıyız. Bizim grupta ilk 4 hedefimiz var. İnşallah grup maçları sonunda bu hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

"GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ"
Bu hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını vurgulayan Aydın, "Avrupa maçını unutup, lige dönüyoruz. Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Lige Beşiktaş galibiyetle başlamıştık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibimizin gücü ve kuvvetini biliyoruz. Ancak biz de güçlü bir ekibiz ve istedikten sonra her takımı yenebiliriz. O yüzden Galatasaray maçına da galibiyet parolası ile çıkacağız. Rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah alacağımız galibiyetle ligde 2'de 2 yaparak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA