CHP’DEN 29 EKİM İÇİN ALTERNATİF KUTLAMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN 29 EKİM İÇİN ALTERNATİF KUTLAMA!


 

CHP Mersin İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bazı sivil toplum kuruluşları ile birlikte alternatif bir kutlama yapacak!

SONER AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Valiliğin düzenleyeceği kutlamaya alternatif kutlama düzenleyecek. CHP Mersin milletvekilleri, CHP’li belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililerin katılacağı alternatif kutlama, 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Kutlamalar çerçevesinde ünlü şair, yazar Sunay Akın’ın Yenişehir Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet konulu gösteri düzenleyecek. Yine kutlamalar kapmasında Akdeniz, Toroslar, Mezitli, Tarsus ve Silifke’de de bir dizi etkinlikler düzenlenecek.

“BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN?”
CHP’nin alternatif kutlamasına dair gazetemize açıklama yapan il başkanı Abdullah Özyiğit, Mersinlileri kutlamalar çerçevesinde düzenlenecek etkinliklere davet etti. Mersin Valiliği’nin çelenk sunumunun 28 Ekim’de yapılmasını istediğini ancak çelenk sunumu 29 Ekim’de yapmakta ısrar edeceklerini belirten Özyiğit,  “Şuana kadar herhangi bir engelleme söz konusu değil ama engellenme olsa bile bayramı kutlayacağız. Eğer 29 Ekim’i kutlayamayacaksak bu ülkede yaşamamızın bir anlamı yok” diye konuştu. 

RESMİ PROGRAM 14:00’DE
Öte yandan Mersin Valiliği de bir kutlama düzenleyecek. Kent protokolünün katılacağı kutlama töreni 28 Ekim saat 14.00’te, Vali Özdemir Çakacak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılı ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. 29 Ekim günü ise yine Cumhuriyet Meydanı’nda bayram kutlaması yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA