TOROSLAR’DAN CUMHURİYET KONSERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DAN CUMHURİYET KONSERİ


 

Toroslar Belediyesi, cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünü 29 Ekim Cumartesi günü saat: 20.00’de Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda düzenleyeceği konser ile kutlayacak. Konserde sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Gülay’ın sahne alacak.

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine en büyük armağanlarından biri olan cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünü düzenleyeceği Cumhuriyet Konseri ile kutlayacak. Sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Gülay’ın sahne alacağı Cumhuriyet Konseri; 29 Ekim Cumartesi günü saat: 20.00’de Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda gerçekleştirilecek. Arif Nazım’ın da sunuculuğunu yapacağı kutlama programı ile ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm Mersin halkını davet ederek, Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak istediklerini kaydetti. Başkan Tuna, yine aynı gün saat:13.00’de, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl onuncusunu düzenledikleri ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nın’ da açılışını yapacaklarının bilgisini verdi. Tüm sporseverleri, 29 Ekim Cumartesi günü saat:13.00’de Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi’nde organize edecekleri açılış müsabakasına davet eden Başkan Hamit Tuna, tüm takımlara başarılar diledi.

“BAŞKAN TUNA: CUMHURİYETİMİZE SONSUZA DEK SAHİP ÇIKACAĞIZ”
‘Cumhuriyet, aziz Türk Milletimizin her türlü zorluk ve imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseridir” diyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Başkan Tuna: “Türk Milleti’nin, Ulu Önderimiz Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet’in kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Ulu Önderimiz Atatürk’ün yıllar önce dediği; “Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği Cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır” sözlerinin her an biraz daha anlam kazandığı günümüzde, Cumhuriyete inanan ve onun değerlerine sahip çıkıp koruyan kuşaklar yetiştirmeliyiz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum birbirimize daha çok kenetlenmeyi, birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkarmayı gerektirmektedir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyetimizin bu kazanımlarına sahip çıkarak, Atatürk’ün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak ve milletimizin ortak değerlerini korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA