MERSİN EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ŞAHNE OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ŞAHNE OLDU!


 

İçişleri Bakanlığı’nın İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Rahmi Baştuğ, Mersin Emniyet Müdürlüğü görevinden alınarak Aydın’a atandı. Baştuğ’un yerine Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne atandı.

Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İçişleri Bakanlığı’nın İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Aydın’a atandı. Baştuğ’dan boşalan göreve Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne getirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın bu sabah Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesiyle 61 ilin emniyet müdürleri değişti. Kararnameyle Mersin Emniyet Müdürü de değişti. 20 Ocak 2015 tarihinde Müşterek Kararname ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’nden Mersin’e atanan Rahmi Baştuğ, henüz iki yılını doldurmadan yeni kararnameyle Aydın’da görevlendirildi.

Kararname ile Baştuğ’dan boşalan Mersin Emniyet Müdürlüğü görevine ise Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne atandı. 1967 Ankara doğumlu olan Şahne, 1989 yılında Sivas Emniyet Müdürlüğü’nde başladığı polislik görevini sırasıyla İstanbul, Ordu, Gümüşhane ve Sakarya’da çeşitli birimlerde sürdürdükten sonra 2012 yılında 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti. 2012-2014 yılları arasında Teftiş Kurulu Başkanlığı İstanbul Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Şahne, 13 Şubat 2012 tarihinde Karaman’a emniyet müdürü olarak atandı. Bir kızı olan Şahne, yaklaşık 18 aylık Karaman Emniyet Müdürlüğü görevinin ardından bu sabah yayımlanan kararnameyle de Mersin’de görevlendirildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA