GİRİŞİMCİLERE, DOLANDIRICILIK UYARISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GİRİŞİMCİLERE, DOLANDIRICILIK UYARISI!


 

Mersin’de Haziran ve Temmuz aylarında ayrı ayrı düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin toplu sertifika töreni düzenlendi. Törende girişimcilik eğitimi almak isteyenlere ‘dolandırıcılık’ uyarısı yapıldı.

SONER AYDIN

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ve MTSO Eğitim ve kalkınma Vakfı tarafından Haziran ve Temmuz aylarında ayrı ayrı düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'ne katılan girişimciler sertifikalarını aldı. 

GİRİŞİMCİLERE, DOLANDIRICI UYARISI!
Sertifika töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren KOSGEB İl Müdürü Danyal Peker, KOSGEB olarak girişimcilik eğitimlerine devam ettirdiklerini dile getirdi. Girişimcilik eğitimi ile hem yeni girişimciler yetiştirdiklerini hem de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını dile getiren Peker, KOSGEB’in verdiği her hizmetin aracısız ve ücretsiz olduğunu dile getirdi. Girişimcilik başvurularının ve eğitimlerinin de ücretsiz olduğunu belirten Peker, girişimcileri dolandırıcılara karşı uyardı. Dolancılığa karşı KOSGEB olarak kamu spotu hazırladıklarını da söyleyen Peker, kamu tarafından verilen her hizmetin ücretsiz ve aracısız verildiğini tekrar hatırlattı. Bununla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Peker, “Zaman zaman girişimcilerden başvuru ve eğitim için para istendiğini duyuyoruz. Sizi KOSGEB’den aradıklarını da söyleyebilirler, bununla ilgili KOSGEB’in resmi web sitesi ve çağrı merkezi var buralardan bilgi de alabilirsiniz” diye uyarı da bulundu. KOSGEB olarak Mersin’de yaklaşık 400 kişiye destek verdiklerini aktaran Peker, KOSGEB’in amacının girişimcilere can suyu vermek olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından 4 günlük eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimciler sertifikalarını aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA