GENÇ YETENEK BÜYÜLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ YETENEK BÜYÜLEDİ


 

MEÜ Akademik Oda Orkestrası 2016-2017 konser sezonunu muhteşem bir konserle açtı. Etkinlikte sahne alan genç yetenek Alican Süner ayakta alkışlandı.

GİZEM EKİCİ

Mersin Üniversitesi Oda Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi 2016-2017 sezonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği açılış konseri izleyicilere müzik dolu bir akşam sundu. 2016-2017 konser sezonunun açılış konseri olan etkinlik çok yoğun bir izleyici kitlesine ulaştı. Mersin Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi Nevit Kodallı konser salonunda Halit Şimşek’in anısına düzenlenen konserin Şefi Münif Akalın, solisti ise Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan yetişen geleceğin yetenekli sanatçısı Alican Süner oldu. 
Çok sayıda dinleyicinin ilgi gösterdiği konsere Akademik Oda Orkestrası J.S.Bach'ın BWV 1068 Re Majör III.orkestra Süiti'nden Air adlı eserle başladı. Daha sonra sahne alan keman sanatçısı Alican Süner F.Mendelsshon'un Re minör keman konçertosunu ustalıkla yorumlayarak seyircilerden defalarca büyük alkış aldı. 
Konserin ikinci yarısında Akademik Oda orkestramız Nevit Kodalı'nın Andante Cantabile,G.Holst'un St.Paul's Süti ve B.Britten'in Simple Symhon adlı eserini başarıyla seslendirdi ve seyircilerden büyük alkış aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA