KAFAYA KOYDU VE YAPTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAFAYA KOYDU VE YAPTI!


 

Mersin İdman Yurdu’nda Başkan Ali Tekin’in ısrarla göndermek istediği Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, üst üste alınan mağlubiyetlerin faturasının kesildiği isim oldu.

Dün takım ile ilk idmanına çıkan Yusuf Şimşek ise Başkan Ali Tekin’in ikinci yarı transfer tahtasını açıp, takıma takviyeler yapacağı sözünü vermesi ile geldiğini söyledi. 

ALİ ŞANLI /SONER AYDIN

Mersin İdman Yurdu’nda yeni seçilen Başkan Ali Tekin göreve gelmesinin ardından ilk iş olarak teknik adam Levent Arıkdoğan ile yollarını ayırmaya çalışmıştı. Gelen tepkiler yüzünden bu girişimden vazgeçen Tekin, takımın arka arkaya aldığı mağlubiyetleri fırsat bilerek hoca arayışına girdi. 
Yeni Başkan Ali Tekin, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında hoca değişikliği ile ilgili bir açıklama veya yorum yapmazken, gündeme bomba gibi düşen Yusuf Şimşek haberleri ortalığı iyiden iyiye karıştırdı.
Başkan Tekin, bu anlaşmayı doğrulamaktan kaçınırken Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkan Yardımcısı Mahmut Karak, İHA’ya yaptığı açıklamada Levent Arıkdoğan ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Arıkdoğan'ın ayrılmasının ardından yeni hoca bulmak için harekete geçtiklerini vurgulayan Karak, “Yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler sonucunda Yusuf Şimşek hocamızla anlaştık. Hocamız bugün takımla birlikte idmana çıkacak ve cuma günü de resmi imza atacaktır. Sözleşmeyle ilgili detaylar cuma günü netlik kazanacaktır" dedi.
Başkan Tekin'den bir günlük süre isteyen Yusuf Şimşek ise spor camiasındaki dost ve arkadaşları ile yaptığı görüşmelerin ardından Mersin’in teklifini kabul ederken, imzayı ise cuma günü atacağı öğrenildi. 
Öte yandan, Yusuf Şimşek'in göreve başlamasıyla Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan'ın altyapı sorumlusu olması bekleniyor. Arıkdoğan, ilk 8 haftalık süreçte; 5 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 2 galibiyet elde etti. Kırmızı Şeytanlar, 7 puanla 14. sırada yer aldı.

‘TRANSFER SÖZÜ’NE GELDİ!
Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktörlük koltuğuna getirilen Yusuf Şimşek dün takımla ilk antrenmanına çıktı. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi takımla mini bir toplantı yapan Şimşek, daha sonra takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenman sırasında neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Şimşek, sık sık takımın tecrübeli oyuncuları Tita ve Pedriel ile sohbet etti. Antrenman öncesi basının sorunlarını yanıtlayan Şimşek, MİY Başkanı Ali Tekin’in ikinci yarı transfer tahtasını açıp, takıma takviyeler yapacağı sözünü vermesi ile bu görevi kabul ettiğini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA