TOROSLAR’I TESİS ZENGİNİ YAPTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’I TESİS ZENGİNİ YAPTI!


 

Her semte spor tesisi taahhüdüyle göreve geldiği 13 yılda tam teşekküllü 10 spor kompleksi inşa ederek hizmete sunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Arpaçsakarlar Mahallesi’ne inşa ettikleri sosyal tesis ile park ve sporu bir arada buluşturacak.

Haber Merkezi

Arpaçsakarlar Mahallesi’ni ziyaret ederek yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park ve spor tesisi yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Bu projemiz tamamlandıktan sonra bölgemize sosyal anlamda ayrı bir canlılık katacaktır” dedi. 13 yılda yaptıkları planlı çalışmalarla ilçedeki yeşil alan miktarını bir milyon 200 bin metrekareye, park sayısını da 56’dan 174’e ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Hamit Tuna: “Toroslar Belediyesi olarak her mahalleye spor tesisi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde yer anlamında sıkıntısı olmayan mahallelerimize bu projemizi uyguluyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de Arpaçsakarlar Mahallemizde inşa ettiğimiz park ve spor tesisi projemizdir. Yaklaşık 35 bin metrekare alanda inşa ettiğimiz bu tesisimizin bir kısmını park, bir kısmını da futbol sahası olarak düzenliyoruz. Şuanda tesis alanımızda drenaj çalışmasını ve toprak nakli işini gerçekleştiriyoruz. En kısa zamanda bitirmeyi hedeflediğimiz bu projemizin tamamı belediye çalışanlarımız tarafından yapılmaktadır. Gençlerimizin spor yapmasına vesile olacak olan bu merkezimiz aynı zamanda amatör maçlara da ev sahipliği yapacak ve bölgemizin sosyal aktivitesine canlılık katacak. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA