ÇÖKÜŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇÖKÜŞ!


 

Mersin İdmanyurdu, kendi sahasında oynadığı Balıkesirspor maçını 4-1 kaybederek mağlubiyet serisine devam etti.

Serkan TULTAK

TFF 1. Ligin 8. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan maçta Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor’a üst üste yediği gollerle 4-1 mağlup oldu. Karşılamanın gollerini ise Balıkesirspor’dan üç gollü Bekamenga ve Kethevoama attı. Mersin’in tek golünü ise Tolga Şahin kaydetti.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda gol yollarında etkili olmaya çalışırken yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince bu yarı 0-0 sona erdi. 

Maçın ikinci yarısında aranan gol 60. dakikada Balıkesirsporlu oyuncu Bekamenga’dan geldi. Bu golden 7 dakika sonra Bekamenga kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 3 dakika sonra ise bu kez Kethevoama topu ağlara yolladı ve Balıkesirspor 10 dakika içinde skoru 3-0 yaptı. 79. dakikada maçın yıldızı olan Bekamenga skoru bu kez 4-0 yaptı. 81. dakikada da Tolga Şahin Mersin adına topu ağlara yolladı ve maç 4-1 sona erdi. 

“BEN BU KADAR KAYBETMEDİM, GOL YEMEDİM”

Maçı değerlendiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, “Biz elimizden gelen en iyi şekilde çalışıyoruz. Ama kırılma noktaları ile maçı kaybediyoruz. Üzüntülüyüm. Ben bu kadar maç üst üste kaybetmedim, bu kadar gol yemedim. Kadromuz yetersiz. Devre arasında süratle transfer tahtamızın açılması gerekiyor” dedi.

FUTBOLCULAR DA PATLADI: “CAMİADA KAOS ORTAMI VAR!”

Futbolcu Nurullah Kaya ise adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 15 yıldır MİY camiasının içinde olduğunu söyleyen Kaya, “Takımın başarılı olmasını istemeyenlerin sayısı isteyenlerden çok fazla. Bu bize de yansıyor. Bu takım daha aşağı düştüğü zaman bu camia da, basında şehir de herkes aşağı düşecek. Anlamadığım şey; neden insanlar rant sağlamak için birbirini karalıyor.  Yönetim ile ilgili bir sürü şey yazılıp çiziliyor. Yabancı futbolcular yazılanları bize soruyor, diyecek bir şey bulamıyoruz. En masum olan biz futbolcularız. Lise çağındaki çocuklar dersten çıkıp antrenmana geliyor. Keşke şu tahtayı açsalar da buradaki tüm futbolcular ile birlikte hepimizi gitsek. Gerçekten iyi olacaklarını düşünenler; adam akıllı bir kadro, yönetim toplayıp, bu takımı çıkarabildikleri kadar yukarı çıkarsınlar. Ama bir kaos ortamı var. Ve bundan hepimiz olumsuz etkileniyor” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ URFA DA

TFF 1. Ligin 9. haftasında Mersin İdmanyurdu, Şanlıurfa deplasmanına gidiyor. 
Şanlıurfaspor – Mersin İdmanyurdu maçı 30 Ekim 2016 pazar günü saat 19.00 da oynanacak. 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA